Problemy kliniczne
Opinie o książkach i czasopismach
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Od grudnia rozpoczynam specjalizację z chirurgii ogólnej. W związku z tym mam pytanie: jakie są najlepsze podręczniki...
Proszę o podanie zestawu ćwiczeń/ pozycji książkowej opisującej ww zagadnienie- przy wadach postawy- garbienie się,...
1
Witam, czy ktoś z konsyliarzy ukierunkowanych chirurgicznie posiada w swoich zbiorach i chciałby się nią podzielić ...
1
Podręcznik jest adresowany do studentów wydziałów lekarsko-dentystycznych oraz lekarzy dentystów pragnących pogłębić ...
1
Proszę o zasugerowanie ciekawej literatury na temat akupunktury interesuje mnie szczególnie obszar głowy i szyi ...
14
Mój kumpel (lekarz) ostatnio powiedział, że myśli o założeniu wydawnictwa medycznego ,wydającego książki dla lekarzy....
8
Zwracam się z prośbą do osób w trakcie i po specjalizacji z rehabilitacji o polecenie podręczników niezbędnych do prz...
9
Jaką książkę do nauki echo- polecacia na początek?
12
Szczeklika wydanego przez MP znaja wszyscy, w tym roku kolejne wydanie tej ksiegii. Do walki z MP staneła Medical T...
44
Czy ktoś może polecić mi dobrą książkę z EKG HOLTER?
4
13