Problemy kliniczne
Porady codzienne
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Opracowanie na podstawie: Surviving Sepsis Campaign: International guidelines for management of severe sepsis and sep...
Zasady postępowania w nowotworach jelita grubego: rakach okrężnicy i odbytnicy, rakach kanału i brzegu odbytu, rakach...
1
Rekomendacje odnośnie poronień nawracających, poronień sporadycznych i postępowaniu w ciąży po IVF.
http://www.gpsk....
1
Wybrane informacje z pełnej wersji wytycznych. Opracowane na podstawie: European guidelines on cardiovascular disease...
1
Świetne dwa teksty w najnowszym Archives of Internal Medicine:Na łamach Archives of Internal Medicine ukazała się nie...
13
Pisząc swój post Kara śmierci tak ,czy nie?nie sądziłam ,że wywoła tak burzliwą dyskusję.Dlatego pytam: Czy aborcja...
119
Pewien pan (technik protetyk) uprawia nielegalnie zawód dentysty. Wykonuje wszelkie uzupełnienia protetyczne, leczy z...
10
Jakie stawki wam proponują na następny rok i ile macie teraz. Chodzi o dyżury w ramach nocnej ambulatoryjnej pomocy l...
36
Kochani, wkopałem się w 48 ciągłego dyżuru, najpierw oddział wewnętrzny, a teraz Izba Przyjęć. Te pierwsze 24 godzin...
73
Czy Wy macie tak samo jak ja ? Chodzi o rodzaj pacjentów trafiających do gabinetu. Około połowy pacjentów w praktyc...
34
2