Problemy kliniczne
Lekarze POZ
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Pytanie jak w temacie. Zaczyna sie dyskusja o tym aby w warunkach szczegółowych dla POZ na rok 2010 zamiescic limit p...
W POZ pacjenci złaszają często wizyty lekarskie. Czy ktoś wie w jaki sposób można je selekcjonować, i na jakich warun...
39
Czy jako lekarz bez specjalizacji, pracujący w POZ mam prawo samodzielnie podawać pacjentom (dorosłym i dzieciom) szc...
20
Czy macie pełne zestawy p/wstrząsowe zgodne z rozp Min Zdrowia? Czy używaliscie kiedykolwiek Calcium chlor- amp w poz...
18
Pytanie do wszystkich lekarzy POZ, jako że pracuje od niedawna mam z tym problem. Mianowice chodzi mi o to jak mam od...
25
Mam pytanie do kolegów, którzy wybrali specjalizacje z medycyny rodzinnej,ciekawa jestem jak z perspektywy oceniacie ...
19
Czy ktoś z Was ma link do aktualnego wykazu bezpłatnych badań, na które lekarz POZ może wystawić skierowanie? Podobno...
27
Witam. Został mi postawiony zarzut nieumiejętności prowadzenia dokumentacji medycznej ponieważ nie wpisuję za każdym ...
59
Chciałbym się zapytać o zapatrywanie się na instytucje doktora POZ nocą.Moje stanowisko jest ZA tą instytucją - ...
12
Witam, nie mam juz siły pracować ze względu na próby mobingu. Moim miejscem pracy jest małyPOZ, pracuje codziennie, n...
52
61