Problemy kliniczne
Gdzie i jak ubezpieczyć?
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Gdzie najlepiej ubezpieczyć gabinet medycyny estetycznej? Jakie są przeciętnie wysokości składek?
Ubezpieczenie OC lekarzy... Którą ubezpieczalnię poradzicie?
6
W jakiej firmie macie wykupioną polisę?
10
Czy płacicie ubezpieczenie OC z tytułu wykonywanego zawodu ,specjalizacja niezabiegowa, w przypadku umowy zlecenia ??
18
Witam wszystkich . Prosze o doradzenie w sprawie ubezpieczenia . Pracuje w szpitalu na o wewnętrznym , od kilku miesi...
4
http://www.rp.pl/artykul/2,305707.htmlCo to znaczy w praktyce codziennej od 01.01.2010 ?
16
Witajcie. Czy jest możliwe wykupienie OC z datą wsteczną? Się niestety zorientowałem, że od początku roku nie posiada...
4
Dosłownie oniemiałam jak odebralam dzisiejsza poczte.Otrzymałam wezwanie do zaplaty od powyzszej firmy za umowe ktore...
11
A właściwie położnik, bo o położnictwo chyba wszystko się rozbija. W przyszłym tygodniu upływa termin mojego ubezpiec...
2
Mam prosbę- proszę mi wytłumaczyć czy dyżurujac w nocnej pomocy lekarskiej w POZ jestem objęta ich ubezpieczeniem OC?...
8
3