Problemy kliniczne
Humor lekarski
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
jakie jest wasze ulubione powiedzonko lub dialog? mój jest taki:Ja do pacjentki: jak się pani czuje?Pacjentka do mnie...
Wezwanie w nocy do zatrzymania moczu u pacjenta na wsi. Pojechała koleżanka M. Weszła do chałupy, sciągnęła dziadkow...
133
Dzisiaj kolega wytłumaczył mi, dlaczego został urologiem. Podobno przekonało go, że to taka specjalizacja, w której n...
29
Moja 62-letnia pacjentka skarżyła się dzisiaj na różne nietypowe dolegliwości. Zacząłem więc dociekać jakie leki przy...
107
Pacjenci jacy są każdy wie, czasem zdarzają się takie sztuki, że chcą koniecznie podziękować w namacalny sposób. jaki...
576
Każdy ma w swojej pracy wiele humorystycznych akcentów związanych np. z przekręcaniem nazw leków czy czynnosci diagno...
236
lub lekarze nie wytłumaczą i [potem takie kwiatkihttp://www.megavideo.com/?v=16955IO0
104
Wezwanie do chorego pogotowie w małym mieście powiatowym na Kresach.Wezwanie faktyczna przyc...
75
natchnął mnie list doki o stłumionym wybuchu śmiechukiedyś przyszedł do mnie pacjent i uporczywie twierdził, że oko m...
66
Do mego gabinetu wszedł dzisiaj pacjent.-Dzień dobry pani Małgorzato. (brrr, nie jestem z nim w takiej poufałości:((-...
36
10767