Problemy kliniczne
Prawa pracownicze
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Ostatnio odwiedzałam przez kilka dni koleżankę pracującą na wsi, mieszkającą nad poradnią. I byłam zaszokowana liczbą...
Pracuje w poz na umowe o pracę. Mam mozliwość przejścia na własną działalność i prace w ramach kontraktu. Finansowo ...
3
Czy dyrektor ma prawo nakrzyczeć na lek. POZ za używnie maseczki na twarz ?Jestem cały czas zarażana przez pacjentów ...
22
Wiele osób uważa, że jestem nienormalny, bo nie mam IPL i przez to tracę dużo pieniędzy. Zacząłem więc to liczyć i wy...
9
Czy dopiero po uzyskaniu tytułu specjalisty? Jaki staż pracy do tego uprawnia?Jakieś inne kryteria....
10
dostałam propozycje wyjazdu na kolonie w charakterze opieki lekarskiej nad dziecmi, bedzie poza tym kierownik kolonii...
57
Czy ktoś może mi wyjaśnić: jeśli rezydent ma dyżur w swoim oddziale, następnego dnia po odprawie idzie do domu, jedno...
8
Witam, co odliczacie od podatku z indywidualnej praktyki w miejscu wezwania??
16
Potrzebuję aktualny Kalendarz Szczepień na 2009r.Szukałem na Konsylium... Googlałem....wertowałem Strony Sanepidu itp...
7
Próbuję zgłębić temat lecz głowa mi już pęka ;) ..Czy ktoś z Was mógłby mnie oświecić w kwestii kosztów moich i praco...
14
2