Problemy kliniczne
Zachowanie pacjentów
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Bardzo proszę o udział w sondzie obok postu.Dzisiejsza Gazeta Wyborcza:Postanowiłem zaprotestować i nie wykonywać b...
Czy spotkaliście się bezpośrednio z agresją w czasie pracy lekarskiej?Często dyzuruje na SORZE, gdzie krzyki, wyzwisk...
49
Dziś przywieziony został pajacent znaleziony przez Policję na śmietniku, gdzie od dwóch dni raczył się napojami wysko...
23
Pomimo kilku lat pracy, budowania w sobie pozytywnego nastawienia do swiata i ludzi, dosc wysokiego stopnia tolerancj...
73
Czy zdarzają się wam pacjenci nieubezpieczeni, którzy usiłują wyłudzic porade?Na
Śląsku jest to b. częste, ludkowie ...
24
Nie było dzisiaj, na ponad 20 badanych przed podjęciem pracy (kierowcy, budowlańcy, obsługa marketów - to co zwykle) ...
19
Dziś starszy, na oko kulturalny pan otworzył drzwi windy mojej pielęgniarce (obładowana była stosem kart z rejestra...
46
wlasnie lekarz IPO prosi mnie o przyjęcie chorego-poziom etanolu 3,9promila.Ma niedokrwistość Hb-6,6mg% MCV-75-bez ce...
19
nie umiem znaleźć odpowiedzi na pytanie: co można zrobić z pacjentem, który wciąż wymusza recepty na Clonazepam . Jed...
64
Znalazłam bardzo ciekawy artykuł na temat jak trudno jest czasami przekazać pacjentowi nasze zalecenia i jak wiele za...
7
138